Melanges

VIJF HEERLIJKE MELANGES VAN ROYAL TASTE

Het mengen van koffie is een ware kunst. Het mengen en de mengverhoudingen bepalen de smaak en dat is het geheim van de smid. Een perfecte melange krijgt men door de kwaliteit van de grondstof en de juiste verhouding van ieder ingrediënt maar ook door het productieproces.

Voor het branden worden de ruwe koffiebonen gemengd. Hierdoor krijgt de koffie zijn evenwichtige en constante smaak. Onze melanges zijn zeer divers van smaak, binnen het assortiment is er voor ieder wat te kiezen. Wij produceren zes specifieke smaken, allemaal in speciale verpakkingen van bonen van duizend gram. Om onderstaande melanges te bestellen, ga naar het bestelformulier

Espresso
Authentieke espresso op basis van vier arabica koffiesoorten, hooggebrand voor een pittige afdronk.

Cafe Creme
Een mooie volle espresso koffie met als kenmerk dat deze authentieke espresso bestaat uit honderd procent Arabica koffie waaronder een top Brasil die zorgt voor een kruidige afdronk.

Royal Taste
De absolute Arabica top van het huis Royal Taste Coffee qua espresso bonenmelange. De beste Kenya en Guatemala koffie met een ondertoon van hoogwaardige Columbia.

Classic Strong
Een mooie volle espresso-koffie met als kenmerk dat deze authentieke espresso bestaat uit honderd procent Arabica koffie waaronder een top Brasil die zorgt voor een kruidige afdronk.

Classic
Een mooie volle espresso koffie met als kenmerk dat deze authentieke espresso bestaat uit honderd procent Arabica-koffie waaronder een top Brasil die zorgt voor een kruidige afdronk.

Royal Premium
De absolute Arabica top van het huis Royal Taste Coffee qua espresso bonenmelange. De beste Kenya en Guatemala koffie met een ondertoon van hoogwaardige Columbia.

JA, IK WIL EEN BESTELLING PLAATSEN